Musikerförbundet

08-587 060 00 | Webbmejl  |  Kontakt  | MobilvyLänkar  |  Pressrum  |

MINA SIDOR

Du är här: Hem MEDLEMSKAP Bli medlem!

fredag24 maj 2024

Bli medlem

Gå med i Musikerförbundet, fackförbundet för oss som jobbar med musik! Information om medlemskategorier, avgifter och vad som ingår i medlemskapet hittar du här.

 

Villkor för full medlemsservice

Om du inte varit medlem i kategori A, D eller F i minst 18 månader och behöver förhandlingshjälp med osignerade avtal eller vill ha ett passertillstånd för spelningar i Norge och Åland, måste du underteckna en förbindelse om att du kommer vara medlem i minst 18 månader från och med att du tecknar ditt medlemskap.

Om förhandlingshjälpen eller passertillståndet gäller en artistgrupp måste samtliga medlemmar ansluta sig till kategori A, D eller F och underteckna förbindelsen. Ladda ned förbindelsen här.

För att få rättshjälp eller assistans vid en tvist måste du ha varit medlem i kategori A, D eller F i minst sex månader innan tvisten uppstod. Du kan tillgodoräkna dig tiden som medlem i ett annat LO-förbund.

 

 

Få vårt nyhetsbrev

captcha

Följ oss

Håll dig uppdaterad med det senaste från vårt nätverk.

 

FacebookTwitter

S

 

 

 

 

 

 

Om Musikerförbundet

Vi är fackförbundet för dig som jobbar med musik. Genom facklig och politisk kamp förbättrar vi våra medlemmars upphovs- och arbetsrättsliga villkor och verkar för att musiker och artister ska få en rättvis del av det ekonomiska värde de skapar i samhället.

 

 

 

 

 

 

 

 

Om webbsidan