Musikerförbundet

08-587 060 00 | Webbmejl  |  Kontakt  | MobilvyLänkar  |  Pressrum  |

MINA SIDOR

Du är här: Hem AKTUELLT Anmäl dig till Manifest on Tour 2017

fredag24 maj 2024

AKTUELLT

Anmäl dig till Manifest on Tour 2017

Manifest on Tour 2017

 

Ta musikkarriären till nästa nivå när branschens experter kommer till en stad i din närhet för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter med just din situation som utgångspunkt.

Manifest on Tour är en turnerande musikbranschworkshop där lokala band och artister runt om i landet får möjligheten möta en expertpanel som ger konkreta råd om hur de ska ta sig vidare med sin musik. Det kan gälla allt från musikproduktion och karriärstrategier till marknadsföring och upphovsrättsfrågor.

Varje workshop är utformad som ett panelsamtal i master class-form och utgår från de medverkande banden och artisternas egen verklighet. Den är också ett tillfälle för utövare, upphovspersoner och musikutgivare att knyta nya kontakter i branschen.

"Vi vill stötta musiker, artister och musikskapare i att skapa hållbara karriärer. Det är mycket en behöver ha koll på om en ska jobba med musik idag men möjligheterna är oändliga och bygger på bra samarbeten", säger Suvi Richter, turnéns workshopmoderator.

 

Var med när Manifest on Tour kommer till din stad

Hösten 2017 besöker turnén åtta städer. Nu kan band och artister över hela landet anmäla sitt intresse att vara med. Anmäl dig senast 25/8 på Manifest on Tours hemsida.

Turnéplan
Måndag 23 oktober: Linköping, Elsas Hus
Tisdag 24 oktober: Växjö, Kafé de luxe
Onsdag 25 oktober: Halmstad (TBA)
Torsdag 26 oktober: Malmö, Victoria
Måndag 6 november: Umeå (TBA)
Tisdag 7 november: Sundsvall, Pipeline
Onsdag 8 november: Borlänge (TBA)
Torsdag 9 november: Stockholm, Lava

 

Spela för branschen på turnéns showcase

De deltagande akterna får möjlighet att spela live inför branschfolk och övrig publik på Manifest on Tours showcase som arrangeras efter panelsamtalet.

 

Ditt band kan få öppna Manifestgalan

En akt från varje workshop väljs ut att framträda vid ett nationellt showcase i Stockholm där vinnaren bokas in att öppningsspela på Manifestgalan och framföra sin musik live inför Sveriges samlade oberoende musikbransch.

För löpande information och uppdateringar, besök Manifest on Tour på Facebook.

 

Initiativtagare till Manifest on Tour är Svenska Oberoende Musikproducenter och Sensus studieförbund som genomför projektet i samarbete med Musikerförbundet.

 

 

 

Få vårt nyhetsbrev

captcha

Följ oss

Håll dig uppdaterad med det senaste från vårt nätverk.

 

FacebookTwitter

S

 

 

 

 

 

 

Om Musikerförbundet

Vi är fackförbundet för dig som jobbar med musik. Genom facklig och politisk kamp förbättrar vi våra medlemmars upphovs- och arbetsrättsliga villkor och verkar för att musiker och artister ska få en rättvis del av det ekonomiska värde de skapar i samhället.

 

 

 

 

 

 

 

 

Om webbsidan